Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Geef mij nu je angst, ik geef je er rust in je gedachten voor terug...Gratis mindfulness- en meditatie oefeningen!

Het coronavirus heeft ons land in zijn greep. Juist nu wil MyChoice training er voor jou zijn met mentale tips!

Om mij heen hoor ik steeds vaker geluiden dat de gebeurtenissen rondom het coronavirus stemmingswisselingen en prikkelbaarheid veroorzaken en gevoelens van angst, stress en onzekerheid oproepen. Angst om ziek te worden of dat een ander ziek wordt. Angst om je baan te verliezen. Stress omdat je niet op bezoek kunt bij dierbaren. Onzekerheid omdat we niet weten wanneer het normale leven weer begint.

Hoe ga jij om met negatieve gevoelens? Je omgeving kun je niet veranderen. Je gedachten erover wel. Mindfulness en meditatie kunnen jou helpen om je gedachten te veranderen, om je negatieve emoties tot rust te brengen.

Zoek jij een beetje rust in deze woelige tijden? Of heb je behoefte aan een momentje voor jezelf nu je gedwongen (met je gezin) in thuisisolatie zit?

Ervaar dan eens de kracht van een mindfulness- of meditatie oefening. Stuur een email naar info@mychoicetaining.nl of stuur een persoonlijk bericht en je ontvangt 2 gratis geleide meditaties die jou een rustmoment geven en je negatieve emoties tot rust zullen brengen in je mailbox.

Doe jij liever een korte mindfulness oefening? Ga dan naar onze website en download 4 gratis oefeningen: http://www.mychoicetraining.nl/…/gratis_mindfulness-oefenin…

Dat gun jij jezelf toch ook?

Probeer het maar eens. De meditaties zijn niet zweverig en makkelijk zelfstandig thuis te doen.

Profiteren van: Geef mij nu je angst, ik geef je er rust in je gedachten voor terug...Gratis mindfulness- en meditatie oefeningen!?

Bedrijf : MyChoice Training
Contactpersoon : Mevr. M. Peters
Telefoonnummer : 06-83891356
E-mail adres : info@mychoicetraining.nl
Geldig tot : 1-7-2020

Reageren op deze aanbieding in Almere