Trouw reportage voor €725.-- alles inclusief.

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis, daarbij horen bijzondere fotos en daarvoor doen wij bijzonder ons best. Koopsfotografie is ontstaan uit hobby en passie voor fotograferen. Wij fotograferen jullie dag samen zodat er traditionele maar ook veel spontane fotos worden genomen. Wij zorgen voor een perfecte impressie van jullie belangrijkste dag.

Wat krijgen jullie bij ons wel:

- 2 fotografen voor de hele dag (vanaf de kapper tot de openingsdans) - een fotoalbum - alle fotos op usb stick in afdruk kwaliteit (hoge resolutie) - een vaste prijs voor de hele dag € 725,-- - fotografen met passie en verstand van fotografie - veel ervaring - persoonlijk contact vanaf het eerste gesprek tot het overhandigen van jullie boek - 50 fotobedankjes voor jullie gasten - een vrijblijvend gesprek waarin jullie kennis met ons maken en verschillende trouwboeken kunnen inzien - fotos zoals fotos moeten zijn - incl. reiskosten (50 km)

Wat krijgen jullie bij ons niet:

- veel geld betalen voor bijbestellingen - een gehaaste fotograaf die jullie reportage binnen de afgesproken tijd moet maken - slecht bewerkte fotos door gebrek aan techniek

Wij hopen dat jullie nieuwsgierig zijn geworden en een kijkje op onze website willen nemen. Kijk rustig rond en als het jullie aanspreekt neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefoon. Jullie kunnen geheel vrijblijvend langskomen om een aantal trouwboeken en onze manier van fotograferen te bekijken.

Veel succes met de voorbereidingen van jullie huwelijk en misschien tot snel,

Maria Koops fotograaf

P.s. Natuurlijk krijgen jullie de dikke buik reportage van ons, wanneer het zover is..........

Profiteren van: Trouw reportage voor €725.-- alles inclusief.?

Bedrijf : Koops Fotografie
Contactpersoon : Maria Koops
Telefoonnummer : 0621280666
E-mail adres : info@koopsfotografie.nl

Reageren op deze aanbieding in Almere

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw bericht

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :