Acupunctuurpraktijk QiNature in Almere

Voor een optimale gezondheid

Over Acupunctuurpraktijk QiNature

Acupunctuurpraktijk QiNature valt onder de rubriek geneeskunde in Almere.

Waarschijnlijk bent u op zoek naar een manier om van uw fysieke of emotionele klachten af te komen of om er verlichting in te krijgen. Een manier om een optimale gezondheid te krijgen of te behouden, zo natuurlijk mogelijk en liefst zonder medicatie.

Dan bent u hier aan het juiste adres. Even voorstellen: mijn naam is Jeannet de Groot en sinds 8 jaar een bevlogen acupuncturiste met passie voor mijn vak.

Klassieke acupunctuur is een eeuwenoude geneeswijze die goed in staat is om vele verschillende klachten te diagnosticeren en effectief te behandelen. Acupunctuur is gebaseerd op het inzicht dat lichamelijke en psychische klachten voortkomen uit verstoringen van de energiehuishouding van het lichaam.

Acupunctuur stimuleert en reguleert de energiehuishouding van uw lichaam, zodat uw organen en geest optimaal kunnen functioneren. Een goede manier om uw gezondheid en levenslust te verbeteren.

Acupunctuur is een goede therapie voor onderstaande klachten: Slapeloosheid en vermoeidheid Pijnklachten Verminderde weerstand Hooikoorts en allergie Eczeem en andere huidklachten Menstruatie en overgangsklachten Onvruchtbaarheid Zwangerschapsklachten Gevolgen herseninfarct Auto-immuunziekten Ondersteuning bij chemo- en radiotherapie Andere onbegrepen of onverklaarbare klachten

Staat uw klacht of aandoening er niet bij of wilt u meer informatie? Dan nodig ik u uit om naar mijn website QiNature te gaan of neem vrijblijvend contact met me op 06-340 560 58 voor een vrijblijvend telefonisch consult.

Hartelijke groet,

Jeannet de Groot


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Acupunctuurpraktijk QiNature uit de rubriek geneeskunde uit Almere is gevestigd aan de Fioringrasstraat 7 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34056058.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Acupunctuurpraktijk QiNature zijn o.a. :