All Window in Almere

All Window uit Almere heeft geen profiel.

Wat doet All Window in Almere

All Window is een bouw bedrijf uit Almere. Men is gevestigd aan de Markerkant 1303-L. Het telefoonnummer van All Window in Almere is 036-2022042.

Is All Window in Almere uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Almereonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

All Window in Almere valt onder de rubriek bouw bedrijf. Een bouw bedrijf uit Almere levert onder andere :

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

dhr. van Elst donderdag 13 oktober 2016

4,5 sterren

“Door de jaren heen is All Window een uiterst betrouwbaar bedrijf gebleken. Vanaf het eerste contact in de showroom, de ruime keus, de kwaliteit, het plaatsen en de nazorg geven dat ik bij een volgende opdracht zeer zeker weer voor All Window zal kiezen. Natuurlijk ook de prijs/kwaliteit is prima te noemen. Bedankt Kees, Yvonne en het team voor de manier waarop jullie je zaakjes voor elkaar hebben en mij als klant weten vast te houden. Oh ja, die uitleg over de inbraakwerendheid en demo vond ik geweldig en ook een uiterst belangrijke factor in de beslissing om voor jullie product te kiezen.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Verhaege donderdag 13 oktober 2016

5 sterren

“Ik ben zeer prettig geholpen door het personeel van All Window. De adviseurs hebben echt de tijd genomen om al mijn wensen door te nemen. All Window denkt met de klant mee en de service is werkelijk fantastisch. Ik zou All Window dan ook zeker aanbevelen.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

De Ruiter donderdag 13 oktober 2016

5 sterren

“Zeer goede ervaring gehad met het bedrijf All Window. Ik heb meerdere kozijnen laten vervangen voor kunststof kozijnen. De werkmannen van All Window hebben dit zeer vakkundig gedaan en het resultaat is geweldig!! De kozijnen die nog vervangen moeten worden, gaan wij ook zeker weer bij All Window bestellen. Een bedrijf om aan te bevelen!!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 3 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.