Allure visagie in Almere

Allure visagie uit Almere heeft geen profiel.

Wat doet Allure visagie in Almere

Allure visagie is een schoonheidssalon uit Almere. Men is gevestigd aan de Monetstraat 26. Het telefoonnummer van Allure visagie in Almere is 0641944720.

Is Allure visagie in Almere uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Almereonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Allure visagie in Almere valt onder de rubriek schoonheidssalon. Een schoonheidssalon uit Almere levert onder andere :

Mijn naam is Fatima Aouattah. Ik ben een zeer gedreven, creatieve en gemotiveerde vrouw met passie voor fashion, beauty en style. Als klein kind was ik al gefascineerd door mode en make-up. Mensen mooi maken en ze laten stralen is mijn passie! in het grootste zin van het woord. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten make-up en hairstyling. Of het nou gaat om een fotoshoot, een tv productie, een commercial, een modeshow, een verjaardagsfeestje of bruidsmake-up. Ik heb ervaring op elk gebied. In mijn werkwijze staan persoonlijke contacten en de wensen van mijn klanten voorop. Samen bespreken wij hoe jij je make-up en haar wilt hebben en natuurlijk zal ik je daarbij van het beste advies voorzien. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander schoonheidssalon