Anouk Blauen | Praktijk voor Holistische Massage & Coaching in Naarden

Ik gun het je om jezelf te ‘ont-moeten’!

Over Anouk Blauen | Praktijk voor Holistische Massage & Coaching

Anouk Blauen | Praktijk voor Holistische Massage & Coaching valt onder de rubriek coaching in Almere.

Anouk Blauen is het gezicht en de drijvende kracht achter de Praktijk voor Holistische Massage & Coaching. Ik ben fulltime Masseuse en Lichaamsgericht - Ademcoach. Ook organiseer ik verschillende retraites.

Ben je op zoek naar een masseuse of lichaamsgerichte coach? Omdat je last hebt van lichamelijke klachten, stressklachten? Je meer energie, kracht en zelfvertrouwen wil? Meer in contact wil zijn met je lichaam? Wellicht omdat je een traumatische of heftige gebeurtenis hebt ervaren? Last hebt van blokkades ? Bewust wil worden van lichaam en geest? Weer in balans wil komen? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Anouk Blauen | Praktijk voor Holistische Massage & Coaching. Ik wil samen met jou op zoek gaan naar de antwoorden in jouw lichaam. Je weer in je eigen kracht te laten staan, waardoor je weer blindelings op je intuïtie kunt vertrouwen.

Het aan bod bij Anouk Blauen:

- Holistische massage

- Lichaamsgerichte coaching

- Ademtherapie

- Evenementen

Liegen doet je lichaam nooit. Ik help je dan ook graag om samen te luisteren naar wat het jou te vertellen heeft.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Anouk Blauen | Praktijk voor Holistische Massage & Coaching uit de rubriek coaching uit Almere is gevestigd aan de Evert de Bruijnstraat 74a in Naarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48365596.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Anouk Blauen | Praktijk voor Holistische Massage & Coaching zijn o.a. :