Beer fotostudio in Almere

Fotostudio Beer gevestigd in Almere. Zwangerschaps, Baby en kinderfotos, geboortekaartjes. Fotos van mens en dier. Bruidsreportages, fotoreportages en video(dvd)reportages. Geen truttige schoolfotos. Bedrijfstrainingen / produkt- reclame fotografie. Glamourparty. fotocursussen

Over Beer fotostudio

Beer fotostudio valt onder de rubriek fotograaf in Almere.

Fotostudiobeer & fotoyvon.

www.fotostudiobeer.nl 0622974032

Zwangerschapsfotos

Een volledige sessie voor slechts 55 euro. Een serie mooie sfeervolle foto's van de buik. Samen met je partner en misschien je oudere kind(eren) en ook foto's van mama alleen. Van de mooiste foto maken we een afdruk van 20x30 cm naar keuze in zwart/wit of kleur. Die kies je natuurlijk ook bij deze sessie zelf uit.

Natuurlijk heb ik mijn idee├źn bij een shoot, maar ik vind jouw eigen inbreng veel belangrijker. Waar voel jij je prettig bij en wat vind jij een mooie foto? Samen gaan we ervoor zorgen dat deze unieke periode prachtig vastgelegd word. Breng dus gerust verschillende setjes kleding etc. mee, een speeltje of iets wat je al voor de baby hebt gekocht en we verwerken dat in de foto's. Ook van deze sessies ontvang je een link wachtwoord en inlogcode, zodat je alle foto's via internet kan bekijken delen en bestellen.

Geboortekaartjes

Wij maken unieke geboortekaartje. Het kaartje wordt helemaal naar jouw eigen idee ontworpen en gemaakt. Deze kunnen gemaakt worden van bijvoorbeeld een foto van de zwangerschaps-sessie, van de grote broer/zus en natuurlijk van de pasgeboren baby Ook hebben wij prachtige foto's op voorraad die heel geschikt zijn voor een geboortekaartje.

Fotoreportages, uw trouwdag Uw stijl

Romantisch, klassiek, vrolijk, ongedwongen?? De keus is aan u. Tijdens ons persoonlijke gesprek inventariseren wij al uw wensen en bepaalt U de stijl van fotografie en verwerking. Om u een indruk te geven van de stijlen van onze fotografen hebben wij een kleine digitale portfolio op deze site geplaatst. Tijdens het kennismakingsgesprek tonen wij u graag meer stijlen en mogelijkheden. De mogelijkheden zijn legio en de prijsstelling derhalve ook. Tussen een reportage afgeleverd op DVD en het grootste digitale album zit een wereld van verschil. Omdat wij vinden dat het onmogelijk is om een goed vergelijk te maken zonder de mogelijkheden en kwaliteit zelf gezien te hebben geven wij op de site of telefonisch geen prijzen. Na een persoonlijk gesprek in de studio ontvangt u een prijsopgave helemaal toegesneden op uw trouwdag en wensen.

Fotografie voor uw bedrijf.

Bedrijfsfilosofie Het is onze doelstelling om een krachtige en betrouwbare partner voor onze klanten te zijn. Op welke manier u ook fotografie en styling nodig heeft binnen uw bedrijf wij hebben de passende oplossing. Of het nu gaat om uw jaarverslag producten of portretten op uw website reclame uitingen of een geschenk voor een jubilaris. Wij maken in overleg met u het juiste concept.

Glamourparty

Welk meisje droomt er niet van een middag als een prinses of fotomodel. Nu is dat mogelijk bij fotostudio BEER. In samenwerking met IK-kleurstyling organiseren wij Glamourpartys. Ook een geweldige optie als vrijgezellenfeest.

Wij zorgen voor een feestelijke ontvangst met limonade en taart waarna de make-up en fotosessies gaan plaatsvinden.

Wil je het helemaal afmaken? Dan worden jullie na afloop van de party opgehaald bij de Fotostudio met een Limousine en daarmee thuisgebracht.

voor meer info kijk op www.fotoyvon.nl

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beer fotostudio uit de rubriek fotograaf uit Almere is gevestigd aan de Stadhuisplein 2 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22974032.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Beer fotostudio zijn o.a. :