Bouquetterie Buitenvaart in Almere

Bouquetterie Buitenvaart uit Almere heeft geen profiel.

Wat doet Bouquetterie Buitenvaart in Almere

Bouquetterie Buitenvaart is een bloemist uit Almere. Men is gevestigd aan de Jac.P.Thijsseweg 4. Het telefoonnummer van Bouquetterie Buitenvaart in Almere is 06-37444918.

Is Bouquetterie Buitenvaart in Almere uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Almereonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Bouquetterie Buitenvaart in Almere valt onder de rubriek bloemist. Een bloemist uit Almere levert onder andere :

Bouquetterie Buitenvaart is sinds Februari 2016 opgericht door Martine van Beekum-Goudriaan. Opgegroeid tussen de bloemen in het kwekersgebied Buitenvaart, 27 jaar en bloemist van beroep. Het doel is om zo veel mogelijk bloemen uit de Buitenvaart te verkopen. Met passie en liefde runt Martine haar bloemenwinkel op het parkeerterrein van Alméérplant aan de Jac. P. Thijsseweg in Almere. Voor traditionele of moderne boeketten bent u bij Bouquetterie Buitenvaart aan het goede adres. Ook kunt u natuurlijk zelf een boeket samenstellen. Rouw en bruidswerk gaan op bestelling. Daarvoor kunt u mailen, bellen of even langs komen in de winkel. Geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review