Coach Govert in Weesp

Personal Coach| Jeugd & Gezinsprofessional| Coach

Over Coach Govert

Coach Govert valt onder de rubriek coaching in Almere.

Govert van Kreuningen is een Gezins en Jeugdprofessional, het gezicht en de drijvende kracht achter Coach Govert. een professioneel getrainde coach. Ik heb na een lange carrière de wereld van de tv in 2011 de overstap gemaakt naar het onderwijs. Daar heb ik mijn interesse in (jonge) mensen ontdekt en dan voornamelijk wat hun beweegredenen in het leven zijn. Om mij goed te ontwikkelen heb ik de School voor Coaching en vele andere aanvullende opleidingen gevolgd. Daar deed ik kennis en ervaring op over zingevende en resultaatgerichte veranderingsprocessen.

Ben je op zoek naar een coach? Omdat je de leiding over je leven kwijt bent of omdat je twijfelt of je wel op de juiste weg zit? Zit je met jezelf in de knoop of heb je last van een burn-out? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Coach Govert. Ik wil je als coach helpen om weer verantwoordelijkheid en leiding over jouw leven te nemen. En help je graag naar bewustwording en inzicht.

Diensten bij Coach Govert:

- Personal coaching

- Jongerencoaching

- Gezinscoaching

- Loopbaancoaching

- Videocoaching

- Teamcoaching

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coach Govert uit de rubriek coaching uit Almere is gevestigd aan de Pampuslaan 141 in Weesp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21236310.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coach Govert zijn o.a. :