Coffee Store in Emmeloord

Coffee Store: Altijd vers gebrande koffiebonen.

Over Coffee Store

Coffee Store valt onder de rubriek delicatessen in Almere.

Wil jij verzekerd zijn van goede kwaliteit koffie? Dan bent u bij Coffee Store uit Emmeloord helemaal aan het juiste adres.

Wij bieden de beste koffiebonen die wekelijks vers gebrand worden met de grootste zorg voor een optimale smaak en kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit meer dan 15 verschillende soorten koffiebonen.

Wij zijn een leverancier van versgebrande koffiebonen. Wij branden onze koffie wekelijks waardoor u de verst mogelijke koffie van ons ontvangt. Elke branding wordt met veel zorg uitgevoerd zodat u de beste kwaliteit van koffiebonen van ons mag verwachten.

De producten die wij bieden:

- Single Origin; Dit staat voor koffie dat afkomstig is van één land of zelfs één regio. Hier proef je de unieke en karakteristieke smaak van dat land. - Espresso: Dit is een Italiaanse manier van koffie bereiden. Espressokoffie is de basis voor de vele koffievariaties die wij kennen. - Melange: Dit is een mengsel van verschillende soorten koffiebonen. - Bio & Fair Trade: Dit is absolute kwaliteitskoffie die zowel een biologische als ook een fair trade certificering heeft. - Siropen; Hiermee kan je van elke drank iets bijzonders te maken.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coffee Store uit de rubriek delicatessen uit Almere is gevestigd aan de Pallasstraat 87 in Emmeloord. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57289911.

Diensten en producten voor delicatessen

Trefwoorden die horen bij Coffee Store zijn o.a. :