Computer Passion in Almere Haven

Computer Passion: Reparatie, verkoop en buitendienst.

Over Computer Passion

Computer Passion valt onder de rubriek reparatie service uit Almere.

Computer Passion biedt reparatie en onderhoud van computers aan. De diensten worden aangeboden voor particulieren en voor zakelijke klanten.

Computer Passion voor zakelijke klanten: Computer Passion kan u computerhulp aanbieden in de zakelijke wereld met hardware en it diensten. Computer Passion kan de server opzetten en beheren, netwerken installeren en repareren, een computer systeem op maat bouwen en daarnaast biedt Computer Passion hulp en beheer op afstand aan.

Computer Passion voor de particuliere klant: Voor particulieren kan Computer Passion ook veel betekenen. Hier ziet u de diensten die aangeboden worden: Monteur aan huis, computer onderdelen verkopen, draadloos netwerk instellen, WiFi signaal versterken, data recovery, laptops upgraden en updaten, diverse accessoires vervangen, laptops en computers onderhouden, antivirus op de computer/laptop zetten en installeren, configureren, herstellen Windows en software installeren.

U heeft een vraag aan Computer Passion die u wilt bespreken? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Computer Passion helpt u graag verder. Voor meer informatie kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Computer Passion uit de rubriek reparatie service uit Almere is gevestigd aan de Middenhof 200 in Almere Haven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46442229.

Diensten en producten voor reparatie service

Trefwoorden die horen bij Computer Passion zijn o.a. :