Daktiva Koeriers in Almere

Daktiva Koeriers: Koerier & Transportbedrijf.

Over Daktiva Koeriers

Daktiva Koeriers valt onder de rubriek koerier uit Almere.

Zoekt u een koerier en transportbedrijf die nationaal en internationaal sneltransport aan kan bieden? Dan bent u bij Daktiva Koeriers aan het juiste adres.

Daktiva Koeriers is opgestart in 1995 als koeriersdienst op het Mediapark te Hilversum. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare en flexibele vervoerspartner.

U kunt 7 dagen in de week en 24 uur per dag bij Daktiva Koeriers terecht. Het bedrijf beschikt over een eurovergunning en kent een overzichtelijke bedrijfsstructuur. Hierin zijn de lijnen kort en duidelijk. De voertuigen voldaan allemaal aan de laatste milieueisen (EURO5). Daarnaast zijn de voertuigen voorzien van een navigatie en de nieuwste technologie├źn op het gebied van Track & Trace.

U kunt bij Daktiva Koeriers terecht voor diverse diensten. Hieronder ziet u een overzicht van deze diensten:

- Luchtvracht.

- Koeriersdiensten.

- Buitenlandse zendingen.

- Geconditioneerd vervoer.

- Stadsritten.

- Maatwerk (specialistische opdracht).

- Spoed koeriersdiensten.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Daktiva Koeriers? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Daktiva Koeriers uit de rubriek koerier uit Almere is gevestigd aan de Vlechtknoop 13 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 035-6239634.

Diensten en producten voor koerier

Trefwoorden die horen bij Daktiva Koeriers zijn o.a. :