De Vos Tuin en Bestratingen in Almere

De Vos Tuin en Bestratingen: (Sier)bestrating en tuin diensten.

Over De Vos Tuin en Bestratingen

De Vos Tuin en Bestratingen valt onder de rubriek stratenmaker uit Almere.

Zoekt u een bedrijf die zich kan richten op uw tuin en de bestrating? Dan bent u bij De Vos Tuin en Bestratingen aan het juiste adres.

Bestrating:

U wilt graag uw oprit, terras of tuin laten veranderen maar u weet niet precies wat u wilt of hoe dit moet? De Vos Tuin en Bestratingen kan u daarmee verder helpen. U kunt ervoor kiezen om de materialen te hergebruiken of u kiest voor nieuwe materialen. Dan zal er een wereld voor u open gaan.

U kunt tegenwoordig kiezen uit een enorm assortiment materialen (sier)bestrating. U kunt kiezen uit diverse soorten, kleuren en afmetingen.

U wilt natuurlijk direct een goede keuze kunnen maken. Dan is het belangrijk om te weten wat de bestemming gaat worden. Wilt u bijvoorbeeld uw auto parkeren op de bestrating of gaat u genieten van de zon op uw nieuw aangelegde terras?

Ook kunt u kiezen uit diverse soorten stenen, hout, kunststof/composiet of gras. Vraagt u De Vos Tuin en Bestratingen eens naar de mogelijkheden.

Naast bestrating diensten kunt u bij De Vos Tuin en Bestratingen ook terecht voor tuin diensten. U kunt een keuze maken uit: Advies en ontwerp, erfafscheiding, verlichting en tuinhuisjes.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan De Vos Tuin en Bestratingen? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Vos Tuin en Bestratingen uit de rubriek stratenmaker uit Almere is gevestigd aan de Achterwerf 10 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-5311373.

Diensten en producten voor stratenmaker

Trefwoorden die horen bij De Vos Tuin en Bestratingen zijn o.a. :