Diana Tins Almere in Almere

Diana Tins | Sterk Van Binnen Mooi Van Buiten

Over Diana Tins Almere

Diana Tins Almere valt onder de rubriek coaching in Almere.

We willen allemaal meer tijd, meer ontspanning en leuke dingen in ons leven. Alle vrouwen die ik spreek zeggen het: “Ik ben altijd druk voor anderen. Ik kom niet aan mezelf toe. Iedereen gaat er maar van uit dat ik het wel even doe”.

Ik herken dat. Als werkende moeder en mantelzorger werd ik volledig in de waan van de dag meegezogen. Tot ik besloot dat het anders moest kunnen.

Kijk, we ontkomen niet aan stress. Ook niet aan gebeurtenissen die buiten onze invloed liggen. Je kan wel leren hoe je stress zoveel mogelijk beperkt. En hoe je omgaat met onverwachte, ingrijpende gebeurtenissen. En hoe je je leven inricht zoals jij dat wil.

Veel hangt af van wat we geleerd hebben. De gedachten die bewust en onbewust in ons hoofd rond dwalen. De patronen waar we aan gewend zijn. En de gedachten die we mogen loslaten voor we kunnen leven zoals wij dat zelf willen. En kunnen zijn zoals we willen zijn.

Wat je nodig hebt is een effectieve manier om het vertrouwen in je zelf en wat het leven je geeft een boost te geven en waarmee je moeiteloos je innerlijke kracht gaat ervaren en toepassen in alles dat je doet.

In de praktijk ziet Diana steeds weer hoe enorm blij vrouwen worden van een verbetering aan het uiterlijk. Diana vindt het fijn dat zij hieraan kan bijdragen. Daarom biedt zij de ideale combinatie van slanker zonder sporten, ontspannen en begeleiding bij het (her)ontdekken van wie jij nu echt bent.

Eindelijk zelfverzekerd, ontspannen en in balans? Met massage, coaching, BodySculpture, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten bij Diana Tins.

Twijfel je nog over wat de juiste keus is voor jou? Een gratis informatie gesprek bij Diana Tins geeft duidelijkheid.

De diensten bij Diana Tins zijn onder andere:

- Coaching (hulp bij moeite met jezelf te accepteren, je vindt jezelf niet goed genoeg, proberen onzichtbaar te zijn, geen voldoening uit je werk, altijd op zoek naar bevestiging van anderen, hard werken om erkenning te krijgen etc.)

- Tarot kaartlegging (Een legging geeft inzicht in: de huidige situatie, het ontstaan van deze situatie, het verloop als er niets verandert.)

- BodySculpture afvallen en BodySculpture bij gezondheidsklachten.

- Massage (ontspanningsmassage, reflexzone massage, hoofdpijn massage, Japanse gezichtsmassage, moeder en kind massage pakket, babymassage)

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Diana Tins Almere uit de rubriek coaching uit Almere is gevestigd aan de Bouwmeesterweg 16 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57573811.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Diana Tins Almere zijn o.a. :