Drumschool de Batterij in Almere

Drumschool de Batterij: De drumschool met passie!

Over Drumschool de Batterij

Drumschool de Batterij valt onder de rubriek muziek school uit Almere.

Drumschool de Batterij biedt muziekonderwijs op niveau aan. Zoekt u een drumschool die voor professionaliteit, betrouwbaarheid en een goede service staat? Dan bent u hier aan het juiste adres.

De drumlessen die aangeboden worden, zijn voor beginners en gevorderden. Echter biedt deze drumschool als één van weinigen ook lessen aan op melodisch slagwerk. Daarnaast kunt u ook opgeleid worden voor de landelijke hafabra examens.

De leerlingen die bij Drumschool de Batterij komen, krijgen individueel les binnen een afgestemd lesprogramma. Er zal aandacht besteed worden aan de speeltechniek, het ensemble spel en het noten lezen. Alle muziekstijlen worden behandeld.

Wanneer gewenst, kunnen leerlingen bij Drumschool de Batterij ook een drumstel huren. Wilt u graag advies over de aankoop van drumsets, hardware en overige artikelen? Dat is ook geen probleem.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Drumschool de Batterij? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Drumschool de Batterij uit de rubriek muziek school uit Almere is gevestigd aan de Markerkant 10-50 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23632654.

Diensten en producten voor muziek school

Trefwoorden die horen bij Drumschool de Batterij zijn o.a. :