ECHD Suzan van Apeldoorn in Almere

Praktijk voor expressie en gewaarzijn

Over ECHD Suzan van Apeldoorn

ECHD Suzan van Apeldoorn valt onder de rubriek paramedisch centrum in Almere.

Ik verlang naar balans en rust te midden van alle prikkels uit mijn omgeving. Ik zou zo graag helemaal durven zijn wie ik ben. Ik zou zo graag op een prettige manier omgaan met alles wat ik voel en denk. Ik heb vast heel veel talenten, maar weet niet zo goed welke en hoe ik ze moet gebruiken. Ik voel dat ik heel creatief ben, maar ik doe er niets mee. Ik zou zo graag wat minder kritisch willen zijn naar mezelf.

Herkent u wellicht één van deze wensen en verlangens?

Ik onderzoek graag samen met jou hoe ik je kan helpen om gehoor te geven aan deze verlangens. Dit kan bijvoorbeeld door het volgen van energetische therapie of een sessie beeldende therapie, maar ook workshops zijn te volgen of deel te nemen aan het open atelier. Wil je graag eens kennismaken met mij en mijn aanbod? Maak dan nu een afspraak!

Als u ook gebruik wil maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, klik dan hier rechts door naar mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ECHD Suzan van Apeldoorn uit de rubriek paramedisch centrum uit Almere is gevestigd aan de De Steiger 77 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10011662.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij ECHD Suzan van Apeldoorn zijn o.a. :