Essential Lifestyle in Almere

Essential Lifestyle: Bouw aan je Gezondheid!

Over Essential Lifestyle

Essential Lifestyle valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Almere.

De drijvende kracht achter Essential Lifestyle is Felicia Mau-Asam. Ik ben Orthomoleculair Voedings-, Zuur-Base & Detox Coach.

Vier jaar geleden had ik last van maag- en darmklachten. Omdat ik niet aan de pilletjes wou, ben ik verder op zoek gegaan naar een natuurlijke behandelingsmethode. Zo kwam ik in aanraking met orthomoleculaire voeding. Ik kwam bij een Orthomoleculair Therapeut terecht. Daar heb ik een traject gevolgd om mijn eet- & leefpatroon aan te passen. Zo zijn mijn klachten verholpen.

De interesse voor voeding en leefstijl was ontstaan en ben ik mij daar meer in gaan verdiepen. Ik heb de opleiding Orthomoleculaire Voeding- & Suppletie gevolgd en behaald. Daarnaast heb ik de cursus Orthomoleculaire Darmtherapie gevolgd.

Wilt u ook graag een gezonde(re) leefstijl? Dan bent u bij Essential Lifestyle aan het juiste adres. U kunt een keuze maken uit diverse behandelingen, zoals de detox behandeling, ontzuren of het gezondheidsprogramma (12 weken). Ik help u graag bouwen aan uw gezondheid. Samen met u kijk ik wat bij u past.

Via de webwinkel van Essential Lifestyle kunt u diverse producten online bestellen. Dit gaat om de volgende producten: Producten die bijdragen aan de basis van een gezonde leefstijl en producten om het lichaam te helpen ontzuren en ontgiften.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? U kunt dan een kijkje nemen op mijn website. Hebt u vragen? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Essential Lifestyle uit de rubriek gezondheidscentrum uit Almere is gevestigd aan de Quickstepstraat 48 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52895438.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Essential Lifestyle zijn o.a. :