Essential Lifestyle in Almere

Essential Lifestyle: Bouw aan je gezondheid.

Over Essential Lifestyle

Essential Lifestyle valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Almere.

De drijvende kracht achter Essential Lifestyle is Felicia Mau-Asam. Felicia is een orthomoleculair voedingscoach en detoxcoach.

Vier jaar geleden had Felicia last van maag- en darm klachten. Omdat Felicia niet aan de pilletjes wilde, is zij verder opzoek gegaan naar een natuurlijke behandelingsmethode. Zo kwam Felicia in aanraking met orthomoleculaire voeding en zo kwam zij bij een orthomoleculair therapeut terecht. Daar heeft Felicia een traject gevolgd om haar eetpatroon en leefstijl aan te passen (gezonder). Zo werden haar klachten verholpen.

De interesse voor voeding en leefstijl was ontstaan en Felicia zich daar meer toen meer in verdiept. Felicia heeft toen de opleiding Orthomoleculaire voeding- & suppletie gevolgd en behaald. Daarnaast heeft zij de cursus Orthomoleculaire darmtherapie gevolgd.

Wilt u ook graag een gezonde(re) leefstijl? Dan bent u bij Essential Lifestyle aan het juiste adres. U kunt een keuze maken uit diverse behandelingen, zoals de detox behandeling, ontzuren of het gezondheidsprogramma (12 weken).

Via de webwinkel van Essential Lifestyle kunt u diverse producten online bestellen. Dit gaat om de volgende producten: Detox producten, voedingssupplementen en afslank producten.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Essential Lifestyle? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Essential Lifestyle uit de rubriek gezondheidscentrum uit Almere is gevestigd aan de Quickstepstraat 48 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52895438.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Essential Lifestyle zijn o.a. :