fit20 Almere in Almere

fit20 Almere; 20 minuten fitness programma.

Over fit20 Almere

fit20 Almere valt onder de rubriek sportschool in Almere.

fit20 Almere biedt u de mogelijkheid aan om 20 minuten per week te gaan fitnessen. Dit fitness programma kunt u volgen in uw dagelijkse kleding. Tevens sport u deze 20 minuten samen met uw eigen personal coach. Met deze training ziet u snel resultaat! De techniek van fit20 Almere is: Fit20 Almere kan alleen effectief en veilig ingezet worden als de techniek van het trainen niet afzakt. Je personal trainer blijft de hele training naast je staan om je te corrigeren waar nodig. Hiermee voorkomt u blessures en krijgt u het beste resultaat.

De trainingen van fit20 Almere zijn kort maar wel pittig. Je personal trainer stimuleert je om steeds maar weer om door te gaan en vol te blijven houden. Bij fit20 Almere boek je de grootste resultaat in de laatste fase van een oefening. Je gaat samen met je personal trainer altijd veilig te werk. Fit20 Almere zal je ondersteunen en adviseren tijdens je training.

Bij een training sessie worden de apparaten voor je ingesteld. Je richt je dus alleen maar op je eigen training. Waar nodig is past jou personal trainer de instellingen aan. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van fit20 Almere: http://www.fit20almere.nl of neem persoonlijk contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

fit20 Almere uit de rubriek sportschool uit Almere is gevestigd aan de Transistorstraat 60 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-8200276.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij fit20 Almere zijn o.a. :