Flevo Osmose in Almere

Flevo-Osmose: Uw partner voor schoonmaakartikelen en werkzaamheden.

Over Flevo Osmose

Flevo Osmose valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf in Almere.

Flevo-Osmose is uw partner voor schoonmaakartikelen en schoonmaakwerkzaamheden. Zoekt u een bedrijf dat scherp is op zijn dienstverlening? Dat net als u scherp is op het realiseren van uw doelstellingen? Zoek dan niet verder en word een partner van Flevo-Osmose.

Wij werken op een betere manier vooruitstrevend en klantgericht. Wij zijn een bedrijf dat scherp luistert naar uw behoefte én doorvraagt tot duidelijk is wat u nodig heeft. De werkzaamheden worden professioneel aangepakt. De medewerkers zijn enorm enthousiast om bij u aan het werk te gaan.

Wij leveren onze verschillende diensten, de mogelijkheden hiervan zijn:

- Dakgoten schoonmaken. - Gevel reinigen. - Terras reiniging. - Glazen wassen. - Reiniging met professionele stoomreiniger tm 200 bar. - Reiniging met hoogwerker. - Reiniging met telewashsysteem.

Wij leveren onze dienst aan zowel bedrijven als particulieren. Bent u opzoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf met een goede werkinstelling en betrouwbare werknemers? Neemt u dan contact met ons op.

Tevens kunnen de ondernemers bij ons terecht voor: -osmose water -huur telewashsysteem in aanhanger -huur stoomreiniger tm 200 bar in aanhanger


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Flevo Osmose uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Almere is gevestigd aan de Steurstraat 3a in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48595920.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Flevo Osmose zijn o.a. :