Flevotin in Zeewolde

Flevotin: Ambachtelijke tingieterij.

Over Flevotin

Flevotin valt onder de rubriek ambachtelijke producten uit Almere.

Zoekt u een ambachtelijke tingieterij met een sfeervolle showroom? Dan bent u bij Flevotin aan het juiste adres. Met hobby en vakmanschap is Flevotin uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

Flevotin heeft al ruim 30 jaar ervaring in exclusieve miniaturen en sculpturen, gebruiksvoorwerpen en relatiegeschenken. Deze kunnen in drie diverse kleuren geleverd worden: Gepolijst, gematteerd en verbronsd.

Flevotin kan voor u een uniek (handgemaakt) geschenk maken. Heeft u wensen? Neemt u deze dan door met Flevotin. In de uitgebreide showroom van Flevotin kunt u veel van de maatwerk producten zien. Het kan om 1 stuk gaan of om meerdere stuks, er is veel mogelijk bij Flevotin. Bezoek ook onze verkoopwebsite www.artgiftsandmore.nl

Flevotin staat vaak met een stand op grote internationale hondenshows. Interessant om eens te bekijken. Daarnaast biedt Flevotin ook leuke en leerzame excursies aan. De groep mag maximaal uit 65 personen bestaan.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Flevotin uit de rubriek ambachtelijke producten uit Almere is gevestigd aan de Baardmeesweg 37 in Zeewolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-5222902.

Diensten en producten voor ambachtelijke producten

Trefwoorden die horen bij Flevotin zijn o.a. :