Glazenwasserij de la Porte in Almere

Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf

Over Glazenwasserij de la Porte

Glazenwasserij de la Porte valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf in Almere.

Welkom bij de bedrijfspagina van 'de la Porte' Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf. We zijn werkzaam in Midden Nederland.

Met meer dan 25 jaar ervaring, duidelijke afspraken, korte lijnen, één aanspreekpunt en een meedenekne d bedrijf, is 'de la Porte' Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf altijd een goede keus!

Méér dan alleen glasbewassing en gevelreiniging

Glazenwasserij de la Porte is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in glasbewassing en gevelreiniging. In de loop der jaren is het dienstenpakket steeds verder uitgebreid, waardoor wij nu ook in te huren zijn voor bijvoorbeeld het reinigen van zonnepanelen, een anti-spin behandeling en het reinigen van straatwerk.

Onze diensten voeren wij voornamelijk uit voor de zakelijke markt, maar ook particulieren kunnen op ons rekenen. Wij zijn gevestigd in Almere, maar voeren onze werkzaamheden uit in een straal van ongeveer 100 kilometer rondom dit gebied.

Een greep uit onze diensten:

Glasbewassing, reiniging van kozijnen, reiniging van straatwerk, verwijderen van graffiti, sneeuwruimen en zout strooien, telescopisch wassen, reiniging van houtwerk, gevelreiniging, verwijderen van kauwgom, schoonmaakonderhoud, anti-spin behandeling, reiniging van dakgoten, reiniging van zonnepanelen.

Stuur ons een bericht voor meer informatie, vragen of voor het maken van een kennismakingsgesprek.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Glazenwasserij de la Porte uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Almere is gevestigd aan de Distelweg 103 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15884032.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Glazenwasserij de la Porte zijn o.a. :