Gort Decoraties v.o.f in Almere

Gort Decoraties v.o.f: Marsepein bloemen.

Over Gort Decoraties v.o.f

Gort Decoraties v.o.f valt onder de rubriek bakkerij in Almere.

Gort Decoraties v.o.f is gespecialiseerd in het met de hand vervaardigen van marsepein decoraties. Uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf van vakspecialisten in het vervaardigen van ambachtelijk handgemaakte bloemen van zeer hoge kwaliteit. Dit heeft Gort Decoraties v.o.f kunnen realiseren door continue op kwaliteit en een snelle levering te letten.

Het marsepein bloemen van Gort Decoraties v.o.f is zeer uitgebreid. U kunt deze nu in de webshop bestellen met staffelkortingen die kunnen oplopen tot wel 25%.

De marsepein bloemen waar u uit kunt kiezen:

- Anemonen.

- Anjers.

- Roosjes.

- Saniyes.

- Chinese rozen.

- Blaadjes.

Wilt u graag decoratie tips van de patissier van Gort Decoraties v.o.f? Geen probleem! Via de webshop komt u uit in een filmpje. In deze film krijgt u diverse tips te horen en te zien.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden, het aanbod en meer informatie. Heeft u een vraag aan Gort Decoraties v.o.f? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gort Decoraties v.o.f uit de rubriek bakkerij uit Almere is gevestigd aan de Brandersmolenstraat 3-4 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-5370144.

Diensten en producten voor bakkerij

Trefwoorden die horen bij Gort Decoraties v.o.f zijn o.a. :