Gracias Nailcentre in Almere

Gracias Nailcentre gevestigd in Almere. Nagelstudio, webwinkel Nagelproducten,opleidingen Nagelstyling & diverse workhops

Over Gracias Nailcentre

Gracias Nailcentre valt onder de rubriek schoonheidssalon in Almere.

Gracias Nailcentre:

Eerst zal ik mij aan u voorstellen.

Mijn naam is Gracia Ho-A-Tham, eigenaresse van Gracias Nailcentre en al bijna 7 jaar gediplomeerd Nagelstyliste, waarvan 4 jaar docente Nagelstyling.

Na het behalen van mijn diploma in 2004, startte ik in 2005 aan huis met mijn  nagelsalon "Gracias Nails".  In 2007 is mijn nagelsalon uitgegroeid tot Groothandel & Opleidingcentrum. Nagelproducten worden sinds juli 2010 enkel via de webshop na aanvraag van een accont verkocht aan Nagelstylisten.

Bij ons staan de kernwoorden services, kwaliteit, persoonlijke aandacht, verzorging, een luisterend oor centraal.Doordat mijn Nagelsalon aan huis is gevestigd (met een trap opgang) ben ik in staat om u tegen zeer gunstige tarieven een nagelbehandeling aan te bieden.

Ik zal u een korte omchrijving geven van de behandelingen en diensten die ik u te bieden hebt.

Behandelingen:

In mijn salon kunnen vrouwen en mannen, zowel jong als oud terecht voor behandelingen, voor o.a. verzorging van de natuurlijke nagels, Nailart, kunstnagels,  voetverzorging etc...

Momenteel hebben wij de Lente & Summer Deal Actie:

Nieuw set Acryl of Gelnagels met witte, naturel, parelmoer of gekleurde tips voor € 35,00 opvullen € 27,50

Verkoop Nagelproducten:

Via de webshop van Gracias Nailcentre kunt u verschillende producten bestellen welke u nodig heeft als nagelstyliste om uw beroep uit te oefenen.

Opleidingen:

Alle behandelingen die wij in onze salon bieden, kunt u desgewenst een cursus voor volgen. De echte uitdaging van deze opleiding is volgens het opleidingssysteem van Gracias Nailcentre het leren kennen van de opbouw van de natuurlijke nagel. Een nagel zegt veel over de gezondheid van de desbetreffende persoon en de verschillende dikte en vormen van de nagels.

En de nagelstyliste brengt door gebruik van tips of sjablonen veranderingen in de nagelvorm of lengte. Heel natuurlijk werk.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gracias Nailcentre uit de rubriek schoonheidssalon uit Almere is gevestigd aan de Folkloreweg 15 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-7504675.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Gracias Nailcentre zijn o.a. :

Aanbiedingen