Grime Shop in Nieuw-Vennep

Het adres voor schminkcursussen, workshops, schminkmaterialen en Glitter tattoos.

Over Grime Shop

Grime Shop valt onder de rubriek webshop in Almere.

Grime Shop:

Laat u inspireren en stap in de wereld van de Grimeshop.

Geboren uit een passie voor theatergrime, face en bodypaint en special effects is de Grimeshop uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat zich professioneel, met hoogstaande kwaliteiten en betere schminkproducten een plaats heeft veroverd in de internationale face en bodypaint wereld. Zij zijn o.a. importeur van de volgende merken: Mehron/Paradise, Y-body Glitter tattoo, Royal Brush.

De Grimeshop is de enige organisator van grootschalige workshops onder leiding van wereldberoemde face and bodypaint artiesten. De schmink jams die de Grimeshop heeft ge├»ntroduceerd zijn inmiddels landelijk overgenomen. De Grimeshop is een graag geziene partner tijdens evenementen en (bedrijfs)feesten, braderie├źn, festivals, tv opnames en op scholen ter ondersteuning van het kunst- en cultuurbeleid.

Iedereen, van beginners tot gevorderden, kan bij de Grimeshop zijn/haar schminktechnieken ontdekken, verbeteren of uitbreiden.

Kijk bij agenda & events voor de exacte data voor alle activiteiten van en door de Grimeshop.

In de online winkel zijn de betere schminkproducten en aanverwante artikelen te koop.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Grime Shop uit de rubriek webshop uit Almere is gevestigd aan de Elemastraat 59 in Nieuw-Vennep. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42806302.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Grime Shop zijn o.a. :