Handwerkplaats De Groene Draad in Almere

Handwerkplaats De Groene Draad gevestigd in Almere. Zin in een unieke zelfgebreide sjaal maar je komt geen steek verder?

Over Handwerkplaats De Groene Draad

Handwerkplaats De Groene Draad valt onder de rubriek hobbywinkel in Almere.

Handwerkplaats De Groene Draad Afgehaakt na de verplichte pannenlap op school? Zin in een unieke zelfgebreide sjaal maar je komt geen steek verder?

Handwerk past bij jou Een zelfgemaakt handwerk krijgt jouw persoonlijkheid mee. Jij kiest het materiaal en de kleur. De vorm ontstaat onder je handen. Het is altijd uniek, omdat jij het hebt gemaakt. Daar mag je best trots op zijn!

Leren haken of breien? Plannen om te leren haken en breien, maar geen zin om alleen aan de slag te gaan met wol en naalden? Laat mij je helpen. Ik kan je in een paar uur de basis bijbrengen en je laten kennismaken met materialen en technieken.

Een gezellig kinderfeestje? Hou je van kleuren, zachte materialen en knutselen? Dan is een bollen-wol-feestje iets voor jou.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Handwerkplaats De Groene Draad uit de rubriek hobbywinkel uit Almere is gevestigd aan de Gerard Doustraat 5 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0616046700.

Diensten en producten voor hobbywinkel

Trefwoorden die horen bij Handwerkplaats De Groene Draad zijn o.a. :

Nieuws van Handwerkplaats De Groene Draad in Almere

Handwerk past bij jou

Handwerk past bij jou

Een zelfgemaakt handwerk krijgt jouw persoonlijkheid mee.