Het 1:1 dieet met Tamara in Almere

Het 1:1 dieet | Afvallen doe je samen

Over Het 1:1 dieet met Tamara

Het 1:1 dieet met Tamara valt onder de rubriek coaching in Almere.

Mevr. Tamara Vos is consulent bij 1:1 Diet afslankpraktijk. Door haar eigen ervaring en na veel verschillende diƫten geprobeerd te hebben zonder resultaat, kan ze vol overtuiging zeggen dat The 1:1 Diet het dieet voor haar was.

Ben je op zoek naar een coach een consulent die je kan helpen bij gezond afvallen? Of wil je graag een gezonde leefstijl en op gewicht blijven? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Mevr. Tamara Vos.

Ik geef je door middel van het juiste stappenplan de persoonlijke begeleiding. We zullen wekelijks contacten hebben. Deze zijn belangrijk. Niet alleen om te kijken wat er die week is afgegaan. Maar ook om samen te kunnen sparren en maatwerk met elkaar af te spreken. Ik wil je en geef je graag een duwtje in de rug, door middel van eventuele tips en adviezen, om toch door te gaan wanneer het een keer lastig wordt of je het moeilijk hebt.

Ik vind het belangrijk om jou te motiveren en goed naar jou te luisteren, om er zo samen voor te gaan en vol te houden.

Naast het afvallen leer je ook 'gewoon' en gezond en lekker te eten. Want het is de bedoeling natuurlijk om de kilo's eraf te houden.

Gun jij jezelf ook een gezond gewicht en een gezonde leefstijl? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

anoniem zaterdag 2 april 2022

5 sterren

“Zeer duidelijke uitleg en motiverende begeleiding. Overzichtelijk stappenplan met een goed resultaat. Tamara is een stok achter de deur.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Het 1:1 dieet met Tamara uit de rubriek coaching uit Almere is gevestigd aan de Veldweg 23 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45466374.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Het 1:1 dieet met Tamara zijn o.a. :