I.F.H. Transport in Almere

Welkom bij IFH van Noort

Over I.F.H. Transport

I.F.H. Transport valt onder de rubriek transportbedrijf in Almere.

I.F.H. Transport gevesyigd in het midden van het land in het Utrechtse Schalkwijk. Transportbedrijf voor de grond, weg en waterbouw. Maar ook het uitvoeren van werkzaamheden in de grond, weg en waterbouw en het leveren van diverse bouwstoffen zijn voor ons niet vreemd.

Als bedrijf vinden wij het belangrijk om de continuïteit van de opdracht te bewaken. Dit is alleen mogelijk door materiaal wat jong en betrouwbaar is. Hierdoor is het mogelijk om de kwaliteit van uw product te bewaken. Ook uit het oogpunt van duurzaamheid investeren wij in oplossingen zoals trucks voorzien van Euro6 motoren, het vernieuwen van banden naar een tweede leven en het toepassen van alternatieve brandstoffen.

De diensten van I.F.H. Transport zijn:

- Transport grond, weg en waterbouw

- Transportbemiddeling

- Dieplader / diversen transport

- Machineverhuur

- Levering bouwstoffen

- Gladheidbestrijding

- Horizontaal lossen los gestorte bulkgoederen

Bent u geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van I.F.H. Transport. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

I.F.H. Transport uit de rubriek transportbedrijf uit Almere is gevestigd aan de Beemsterweg 12 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-31931419.

Diensten en producten voor transportbedrijf

Trefwoorden die horen bij I.F.H. Transport zijn o.a. :