Ik wil in Balans komen ! in Lelystad

Gewicht | Balans | Vitaliteit

Over Ik wil in Balans komen !

Ik wil in Balans komen ! valt onder de rubriek coaching in Almere.

Mevr.Marianne Hak is het gezicht achter Ik wil in Balans komen. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat het betekent om met overgewicht te worstelen.Door in 2010 te zijn begonnen met meer bewegen en een gezondere leefstijl, vlogen de kilo's er in rap tempo af. Door gezonde voeding en meer bewegen heb ik inmiddels mijn streefgewicht bereikt en kom ik niet meer aan en voel ik me super.

Ben je op zoek naar een ervaringsdeskundige omdat je op zoek bent naar een gezonde leefstijl, graag wil afvallen, juist wil aankomen of wellicht uw gewicht wil stabiliseren? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Ik wil in Balans komen. Ik weet als geen ander waar u tegen aan loopt. Ik begeleid en stimuleer je graag. Je zult er niet alleen voor staan.

De diensten die aangeboden zijn:

- E-Coaching, na een persoonlijk intake gesprek, doen we de coaching via e-mail en telefoon. Minimaal 1x/2weken neem ik contact met u op. Tussendoor ben ik beschikbaar zoveel als nodig is voor vragen of op moeilijke momenten.

- P-Coaching, na een persoonlijk intake gesprek, hebben we elke 2 weken persoonlijk contact. Dit kan in de praktijk maar ook gewoon lekker thuis in uw eigen omgeving. Tussendoor ben ik per mail of telefoon beschikbaar zoveel als nodig is voor vragen of op moeilijke momenten.

Ik ga samen met jou op weg, door middel van een coachingtraject op maat. Door te kijken naar je hulpvraag, bepalen we samen wat je nodig hebt voor een gezonde leefstijl en een gezond gewicht.

Weer terug in balans met een lekker en gezond leven!!

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ik wil in Balans komen ! uit de rubriek coaching uit Almere is gevestigd aan de Bastion 81 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49084851.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ik wil in Balans komen ! zijn o.a. :