Illus in Almere

Illus: Made by Ilse!

Over Illus

Illus valt onder de rubriek illustrator in Almere.

De drijvende kracht achter Illus is Ilse Vogtschmidt. Ilse heeft Illus in november 2015 opgestart. vanaf 2015 schildert en tekent Ilse al professioneel. Zij heeft ook een opleiding hierin gevolgd. Ilse is eerst begonnen met muurschilderingen en nu maakt zij ook schilderijen (kunst) en illustraties. Ilse schildert graag met haar vingers of paletmes maar ook met de penselen.

Ilse geeft ook les in schilderen en tekenen. Iets wat zij erg graag doet. U kunt zich via de website hiervoor opgeven. De muurschilderingen die Illus maakt, zijn op maat. U kunt kiezen voor een kleine schildering zoals bijvoorbeeld een naam.

Het is ook mogelijk om een complete thema kamer te laten maken. Elk ontwerp is mogelijk. Materialen die gebruikt worden: Glow in the dark, glitters, metallic, neon en meer. Er zal altijd gewerkt worden met hoogwaardige acryl verf.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Illus? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Illus uit de rubriek illustrator uit Almere is gevestigd aan de William Braggstraat 12 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17463117.

Diensten en producten voor illustrator

Trefwoorden die horen bij Illus zijn o.a. :