In balans met Chris - Coaching & Massage in Almere

Kom naar In balans met Chris in Almere voor balans van je lijf en voeding. Gezondheidscoaching, gewichtsbeheersing, massages, tantra en stressbeheersing.

Over In balans met Chris - Coaching & Massage

In balans met Chris - Coaching & Massage valt onder de rubriek massage uit Almere.

Bent u opzoek naar een gezondheidscoach of naar een masseur in de omstreken van Almere? Dan bent u bij In balans met Chris - Coaching & Massage aan het juiste adres.

Massage is het geven van mechanische prikkels op het lichaam door middel van handgrepen die kunnen leiden tot herstel van de evenwichtstoestand van de mens.

Verder kan ik u ook helpen met het verwerken van een verlies, of kan u helpen met het verbeteren van uw problemen op gebied van een burn-out. Naast dit kan u ook bij mij terecht om te praten over seksualiteit.

De diensten die ik lever:

* Massages * Massagecoaching * Coaching * Workshops * Arrangementen

De middelen die ik gebruik:

* Kruiden * Etherische olie * Amandelolie en andere oliesoorten * Creme en kaarsen * klei, honing, chocolade * Edelstenen en klankschalen

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over ons? Neem dan gerust even contact met ons op of neem een kijkje op onze website voor meer informatie over wat wij doen en hoe wij dit doen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

In balans met Chris - Coaching & Massage uit de rubriek massage uit Almere is gevestigd aan de Tegelenpad 11 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11236369.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij In balans met Chris - Coaching & Massage zijn o.a. :

Nieuws van In balans met Chris - Coaching & Massage in Almere

Workshops en arrangementen

Workshops en arrangementen

Maak je eigen kruidenolie voor massa en gebruik in d keuken.