JFG Behang service in Almere

JFG Behang service: Patroon, Vinyl en Glasvezel.

Over JFG Behang service

JFG Behang service valt onder de rubriek woninginrichting uit Almere.

De drijvende kracht achter JFG Behang service is Jan Valken. Met ruim 23 jaar ervaring bent u voor het aanbrengen van verschillende soorten behang bij JFG Behang service helemaal aan het juiste adres. Jan staat bekend om het zorgvuldig en netjes werken en heeft de juiste gereedschappen en kennis in huis om uw behangklus voor u uit te voeren. Bij JFG Behang service kunt u onder andere terecht voor het aanbrengen van:

- Diverse soorten behang

- Behang met een patroon

- Vlies

- Reno

- Glasvezelbehang

Behang kan uw huis als een echt thuis laten voelen. Het geeft uw interieur gelijk een complete make-over. Ook kan behang net wat meer warmte aan uw interieur geven. Een saaie muur, kies voor een vrolijk printje en maak van uw muur een echte eyecatcher.

Voor meer informatie, een overzicht van de projecten die Jan heeft gedaan en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van JFG Behang service.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

JFG Behang service uit de rubriek woninginrichting uit Almere is gevestigd aan de Jozef Israelslaan 23 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17846200.

Diensten en producten voor woninginrichting

Trefwoorden die horen bij JFG Behang service zijn o.a. :