Kinderopvang Sunny Garden in Almere

Kinderopvang Sunny Garden: Want groeien doe je met elkaar!

Over Kinderopvang Sunny Garden

Kinderopvang Sunny Garden valt onder de rubriek kinderopvang uit Almere.

U wilt voor uw kind(eren) natuurlijk alleen het beste. Zoekt u in Almere een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang? Dan bent u bij Kinderopvang Sunny Garden aan het juiste adres. Uw kind zal hier met veel liefde opgroeien.

U geniet van diverse voordelen wanneer u kiest voor Kinderopvang Sunny Garden. Hieronder ziet u een aantal voordelen terug:

- Dagelijks warme maaltijden: De maaltijden worden dagelijks vers bereid door de eigen kokkinnen van Kinderopvang Sunny Garden. De maaltijden zijn altijd divers en zeer afwisselen. Ook wanneer er sprake is van een allergie, zal hier natuurlijk rekening mee worden gehouden.

- Haal en brengservice: Het is de bedoeling dat de werkende ouder het zo gemakkelijk mogelijk heeft. Daarom is het mogelijk dat Kinderopvang Sunny Garden uw kinderen thuis ophaalt en aan het einde van de dag weer thuis brengt.

- Laag 'all-in' tarief: Kinderopvang Sunny Garden hanteert een uurtarief vanaf €6,42. U krijgt dus een laag tarief tegen hoge kwaliteit.

- Flexibele opvang: U kunt als ouder/verzorger gebruik maken van flexibele opvang. Dit uurtarief ligt gemiddeld wel hoger dan het vaste uurtarief. Het ook mogelijk om per uur opvang af te nemen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Kinderopvang Sunny Garden? Neemt u dan contact op. U zal altijd netjes verder geholpen worden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kinderopvang Sunny Garden uit de rubriek kinderopvang uit Almere is gevestigd aan de Edwardmunchweg 115 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-5322669.

Diensten en producten voor kinderopvang

Trefwoorden die horen bij Kinderopvang Sunny Garden zijn o.a. :