LaminaatenParket.nl in Almere

LaminaatenParket.nl: Laminaat en parket.

Over LaminaatenParket.nl

LaminaatenParket.nl valt onder de rubriek vloeren uit Almere.

Zoekt u een jong bedrijf met een moderne en enthousiaste mentaliteit? Dan bent u bij LaminaatenParket.nl aan het juiste adres. LaminaatenParket.nl levert sinds 2010 vloeren door heel Nederland.

LaminaatenParket.nl heeft vestigingen in Den haag, Alkmaar, Roelofarendsveen, Utrecht, Amsterdam en Almere. Naast de vestigingen kunt u ook gemakkelijk en snel online uw bestelling doorgeven. U hoeft dus niet perse op pad als u daar geen tijd/behoefte aan heeft.

LaminaatenParket.nl is begonnen als internetwinkel maar al snel bleek dat er behoefte was aan een showroom. De eerste showroom is toen geopend in Den Haag. Daarna zijn er diverse vestigingen bijgekomen. De showroom is ook een magazijn waar hard gewerkt wordt. De medewerkers van LaminaatenParket.nl staan wel altijd voor u klaar om vakkundig advies te geven en u rond te leiden.

U kunt bij LaminaatenParket.nl terecht voor diverse vloeren en onderhoudsartikelen, hieronder ziet u de rubrieken waar u uit kunt kiezen:

- Houten vloeren.

- Laminaat vloeren.

- PVC vloeren.

- Ondervloeren.

- Plinten en profielen.

- Wax, olie en lak.

- Traprenovatie.

- Legservice.

U heeft een vraag aan LaminaatenParket.nl? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes te woord worden gestaan. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Meineman vrijdag 23 maart 2018

5 sterren

“Afgelopen zaterdag een vloer besteld bij LaminaatenParket.nl en die ligt er nu al helemaal strak in! Bedankt Frank voor de snelle service! Een aanrader voor de beste prijs! Thanks!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

LaminaatenParket.nl uit de rubriek vloeren uit Almere is gevestigd aan de Markerkant 14 4 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-7117050.

Diensten en producten voor vloeren

Trefwoorden die horen bij LaminaatenParket.nl zijn o.a. :