Laserkoning in Almere

Laserkoning: Uw eigen laser ontwerp!

Over Laserkoning

Laserkoning valt onder de rubriek graveren uit Almere.

Heeft u een heel goed idee maar kunt u dit zelf niet omzetten in een ontwerp? Dat is geen probleem, Laserkoning kan u daarbij helpen!

Wij zijn een jonge onderneming die is gevestigd aan de rand van Almere. Bij ons kunt u uw idee eenvoudig omzetten in een laser gesneden product. Of het nou gaat om 2d, 3d, graveren of snijwerk.

Graag ontvangen wij van u een vector bestand zonder dubbele lijnen. Mocht u hier zelf niet uitkomen dan kunnen wij het tekenwerk voor u verzorgen. U kunt uw vector bestand eenvoudig versturen met de juiste maat aantallen en afmetingen. U kunt ook uw wensen aangeven zodat u straks 100% tevreden bent. Nadat u akkoord gaat met de offerte gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Bij grote oplages maken wij een aantal samples en overleggen wij met u. Wanneer de opdracht gereed is ontvangt u een mail.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Laserkoning uit de rubriek graveren uit Almere is gevestigd aan de Italiestraat 13 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83568285.

Diensten en producten voor graveren

Trefwoorden die horen bij Laserkoning zijn o.a. :