Marian van de Berg - Coach in Almere

Marian van de Berg - Coach: levens-, loopbaan- en teamcoach.

Over Marian van de Berg - Coach

Marian van de Berg - Coach valt onder de rubriek coaching uit Almere.

Wilt u ook uw koers wijzigen? Dan bent u bij Marian van de Berg - Coach aan het juiste adres. Marian heeft het talent om naar mensen te luisteren, te begeleiden en ondersteunen. Marian heeft op latere leeftijd besloten te kiezen voor zichzelf. Zij heeft diverse opleidingen gevolgd en daarna de keuze gemaakt om haar eigen praktijk te starten.

Marian is een coach die respectvol confronteert, snel tot de kern komt en praktische adviezen kan geven.

U kunt bij Marian van de Berg - Coach terecht voor diverse diensten. Een overzicht van deze diensten ziet u hieronder terug.

- Lifecoaching voor levensvragen

- Loopbaancoaching voor werkvragen.

- .Teamcoaching voor het bedrijf.

Marian wil als coach niets liever dan dat u uw doel bereikt in het vraagstuk waarmee u de praktijk binnen stapt. Marian kan kleine, grote, makkelijke of ingewikkelde vragen samen met u beantwoorden zodat u met een helder inzicht de deur uit gaat.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Marian van de Berg - Coach? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marian van de Berg - Coach uit de rubriek coaching uit Almere is gevestigd aan de Randstad 22 165 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38689599.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Marian van de Berg - Coach zijn o.a. :