Martin's schoen- en sleutelservice in Almere

Martin's schoen- en sleutelservice

Over Martin's schoen- en sleutelservice

Martin's schoen- en sleutelservice valt onder de rubriek schoenmaker uit Almere.

Bent u opzoek naar een schoenmaker of naar een sleutelservice in de omstreken van Almere? Dan bent u bij Martin's schoen- en sleutelservice aan het juiste adres.

Martin is de eigenaar van dit bedrijf. Martin heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het ambacht van de schoen-, leder- en sleutelservice. Hij heeft 12 jaar plezierig gewerkt in het centrum van Almere bij Schoenmakerij Blokhak. Hier heeft hij zich weten te specialiseren in kleine orthopedische aanpassingen.

Kort geleden kreeg hij de kans om in de stad die hij al zo goed kent een eigen schoen- en sleutelservice te beginnen. Deze kans heeft Martin toen ook met beide handen aangenomen.

Door altijd waarde te hechten aan de kwaliteit van zijn werk en altijd te werken aan een fijne langdurige relatie met zijn toekomstige klanten heeft hij twintig jaar kunnen genieten van zijn beroep.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over ons? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Martin's schoen- en sleutelservice uit de rubriek schoenmaker uit Almere is gevestigd aan de Bottelaarspassage 87 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-7671517.

Diensten en producten voor schoenmaker

Trefwoorden die horen bij Martin's schoen- en sleutelservice zijn o.a. :