Michelle Tukker Coaching in Almere

Michelle Tukker Coaching: Specialisatie in trauma, rouw en hoogsensitiviteit

Over Michelle Tukker Coaching

Michelle Tukker Coaching valt onder de rubriek coaching uit Almere.

Michelle Tukker is life-coach en trainer, haar specialisaties zijn onverwerkte emoties als gevolg van rouw, incest, seksueel misbruik en hoogsensitiviteit). Als ervaringsdeskundige helpt Michelle u graag bij het hervinden van uw ware glimlach.

Michelle daagt u liefdevol uit in de coachingsgesprekken om dichter tot uzelf te komen. Van daaruit kunt u uw leven gaan vorm geven zoals u dat graag wilt zonder maskers en andere emotionele ballast.

Michelle werkt op haar eigen manier en is volledig afgestemd op wat u nodig heeft. Er wordt gebruik gemaakt van diverse technieken die Michelle geleerd heeft tijdens haar opleidingen. Michelle Tukker Coaching heeft ook een eigen gratis SMILE-werkboek. Wilt u dit werkboek ook ontvangen? Dan kunt u deze gratis aanvragen via de website.

Wilt u ook weer kunnen stralen en glimlachen vol zelfvertrouwen? Dan helpt Michelle Tukker Coaching u graag om uw ware glimlach weer te kunnen vinden!

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Michelle Tukker Coaching? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Michelle Tukker Coaching uit de rubriek coaching uit Almere is gevestigd aan de Randstad 22 165 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28789951.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Michelle Tukker Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Michelle Tukker Coaching in Almere

Emoties willen gevoeld worden!

Emoties willen gevoeld worden!

Emoties hebben voor veel mensen een negatief imago. Hoe komt dat toch?

NIEUWE BLOG: Become the chess player and stop being the chess piece

NIEUWE BLOG: Become the chess player and stop being the chess piece

Mijn leven voelde altijd als moeten. Ik wrong me in allerlei bochten om ervoor te zorgen dat ik voldeed aan de verwachtingen die anderen van mij hadden. Lees in mijn nieuwste blog hoe ik de regie herpak over mijn eigen leven.

Rouwverlof na het overlijden van een dierbare

Rouwverlof na het overlijden van een dierbare

Rouw is geen ziekte die genezen moet worden. Daarom pleit ik voor een vorm van rouwverlof.