Mira Tekst en Uitleg in Almere

Mira Tekst en Uitleg: Beter Duits leren doe je hier.

Over Mira Tekst en Uitleg

Mira Tekst en Uitleg valt onder de rubriek opleiding uit Almere.

Wanneer u hulp nodig heeft met de Duitse taal omdat uw bedrijf goede connecties heeft met Duitse bedrijven of om een andere reden, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik kan u door mij achtergrond met de Duitse taal de juiste taalhulp bieden. Doordat mijn moeder Duits is en mijn vader Nederlands, heb ik altijd te maken gehad met beide culturen en talen. Ik kan mensen helpen die moeite hebben met de Duitse taal. Mensen die hier minder moeite hebben kan ik helpen op professionele wijze in het Duits te communiceren. Ook kan ik Duitse mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal helpen. Door mijn achtergrond kan ik makkelijk valkuilen ontdekken en horen die Nederlanders maken in de Duitse taal. Daardoor kan ik aangeven wat ze fout doen en waarom ze dat fout doen. Vervolgens kan ik taalhulp bieden zodat u uiteindelijk deskundig en goed Duits kunt praten. Kijk voor meer informatie op de website. Neem gerust contact met mij op wanneer u vragen heeft over mij of mijn werkwijze.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mira Tekst en Uitleg uit de rubriek opleiding uit Almere is gevestigd aan de Audrey Hepburnstraat 39 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81186739.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Mira Tekst en Uitleg zijn o.a. :