Moving Coffee in Zeewolde

Koffie op locatie en evenementen, koffiebar huren, Verhuurbedrijf van koffiewagens en koffieauto's.

Over Moving Coffee

Moving Coffee valt onder de rubriek catering in Almere.

Koffiebar huren?

Bij Moving Coffee kun je een mobiele koffiebar huren voor Italiaanse koffie op locatie met een professionele Barista voor elk evenement. Met onze mobiele koffie-concepten kun je Italiaanse koffie serveren op welke locatie je ook maar wilt. Dat wil dus zeggen Italiaanse kwaliteitskoffie ook op jouw evenement op de locatie die jij kiest. Een mobiel koffie-concept van Moving Coffee staat voor een echte koffiebeleving in koffiecatering.

Wil je jouw evenement iets speciaals geven door je gasten echte Italiaanse koffie te serveren? En ze te verrassen met een goede kop koffie, cappuccino of espresso? Dan ben je bij Moving Coffee met onze mobiele koffiebar, koffie eend of koffiekar aan het juiste adres.

Naast de Koffiebar, hebben wij ook De Koffiekar, De Koffie kuiken, een mobiele Koffiebar te huur om uw evenement af te maken en uw gasten te verblijden met de beste koffie die er is.

Zelf benieuwd geworden waar koffie nu eigenlijk vandaan komt? Hoe het geproduceerd wordt en welke verschillende soorten koffie’s er zijn? Kom dan naar onze Barista workshop en we vertellen je er alles over!

Binnen deze workshop leer je ook hoe je een perfecte Espresso maakt, of een Latte Macchiato, of een heerlijke Cappuccino.

Moving Coffee geeft in het najaar en in de winter elke maand een Barista Workshop op een centrale locatie in het land. We trainen je in het maken van espresso, cappuccino, Latté en meer van die lekkere koffie’s. Daarbij maken we gebruik van professionele apparatuur zoals een espressomachine, bonenmaler en barista-tools in onze mobiele koffiebar.

Kijk snel op onze website (hier rechts klikt u door) voor de mogelijkheden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Moving Coffee uit de rubriek catering uit Almere is gevestigd aan de Giek 4 in Zeewolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34197908.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Moving Coffee zijn o.a. :