OrthoVoedingABC in Almere

OrthoVoedingABC: Voedingspraktijk voor Almere en omstreken.

Over OrthoVoedingABC

OrthoVoedingABC valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Almere.

Ieder mens heeft een eigen stofwisseling. Ieder lichamelijk en/of geestelijk ongemak, klacht, ziekte, is daarom uniek. Omdat elk mens zijn eigen stofwisseling/constitutie heeft en omdat elke klacht op een andere manier gevoeld/beleefd wordt horen er geen vastomlijnde herstelplannen te zijn, al werkt de reguliere gezondheidzorg daar al jaren mee.

Mijn focus in advisering ligt vooral bij de bron, de oorzaak van de klacht. Van daaruit gaan we aan het werk. En de bron is, naast zuurstof, licht en water, dé juiste voedingsstoffen.

Mijn advisering en werkwijze wijken af van die in het reguliere gezondheidscircuit, waar protocollen en procedures de leidraad zijn en de medicijnen de symptoom oplossers.

Heb je er ooit aan gedacht, over gehoord, gelezen dat klachten gerelateerd zijn aan je leefwijze? Aan je voeding? Aan je mentale gesteldheid? Aan je bioritme? Je omgeving?

Kom bij me langs voor een vrijblijvend gesprek, dan bekijken we gelijk waar veranderingen in je voeding-leefgewoontes kunnen worden doorgevoerd om je klachten te minderen en in het mooiste geval, op te lossen. Een leven zonder klachten is toch veel fijner? Toch… Bel me en maak een afspraak: 06 5589 4478

Ik help je graag! Sandra de Vries


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

OrthoVoedingABC uit de rubriek gezondheidscentrum uit Almere is gevestigd aan de Steiger 77 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55894478.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij OrthoVoedingABC zijn o.a. :

Nieuws van OrthoVoedingABC in Almere