Plu Security in Almere

Plu Security

Over Plu Security

Plu Security valt onder de rubriek beveiliging in Almere.

Wanneer u op zoek bent naar beveiliging op maat, bent u bij Plu Security in Almere aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van beveiliging, waaronder object en horecabeveiliging. Onze beveiligers staan voor een gerichte aanpak en zijn uitermate goed getraind en opgeleid. De beveiligers lossen conflicten soepel en geruisloos op en kunnen tijdig anticiperen. Kortom, de beste beveiligers huurt u in via Plu Security.

Wij zijn een Beveiligingsbedrijf welke beveiligingswerkzaamheden levert aan derden. Wij bieden onze diensten 7 dagen in de week, 24 uur per dag aan. Naast horeca en object beveiliging is het uiteraard ook mogelijk om voor andere takken van beveiliging ons in te huren. Onze beveiligers kunnen ingezet worden het beveiligen van evenementen, publieke domeinen en tal van andere locaties. Beveiliging inhuren doe je dus bij Plu Security.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via de contactgegevens of email. Wij staan u graag ter woord.

Telefoonnummer: 06-87183801

Emailadres: abdessalambachir@gmail.com


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Plu Security uit de rubriek beveiliging uit Almere is gevestigd aan de Rene Margrittestraat 31 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-87183801.

Diensten en producten voor beveiliging

Trefwoorden die horen bij Plu Security zijn o.a. :