Rioolservice Martin in Almere

Rioolservice Martin

Over Rioolservice Martin

Rioolservice Martin valt onder de rubriek loodgieter uit Almere.

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met het ontstoppen van uw gootsteen of van uw wc in de omstreken van Almere? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Rioolservice Martin aan het juiste adres.

Een verstopping in de keukenafvoer komt altijd op een vervelend moment. Wij van Riooltechniek Martin helpen u snel en vakkundig van uw verstopte keukenafvoer af.

Het is altijd vervelend als de gootsteen verstopt zit maar dat betekent niet gelijk dat u altijd hulp daarbij hoeft te vragen. U kunt het ook eerst zelf proberen met bijvoorbeeld een plopper. Verder kunt u het ook op een andere manieren proberen.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over ons of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website of neem een kijkje op onze Facebook pagina.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

leo van deelden dinsdag 27 november 2018

4,5 sterren

“Rioolservice Martin gebeld voor een verstopping in de keuken ze kwamen de zelfde dag nog ons probleem oplossen. Leuke jongens en een goede prijs in vergelijking met andere ontstoppers.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Rioolservice Martin uit de rubriek loodgieter uit Almere is gevestigd aan de Chopinpad 42 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33308287.

Diensten en producten voor loodgieter

Trefwoorden die horen bij Rioolservice Martin zijn o.a. :