Salon Sonador in Almere

Natuurlijke Schoonheidssalon in de stripheldenbuurt te Almere Buiten

Over Salon Sonador

Salon Sonador valt onder de rubriek schoonheidssalon in Almere.

Welkom bij Salon Sonador,

Bij ons kunt u terecht voor natuurlijke gezichtsbehandelingen voor zowel mannen als vrouwen, geschikt voor elk huidtype.

We bieden een zeer breed aanbod aan wellness behandelingen welke heilzaam kunnen werken in het geval van stress, hormonale veranderingen, vermoeidheid, verdriet en zorgen, Deze hebben namelijk een slechte invloed op de conditie van uw huid.

Wij zijn met name gespecialiseerd in huidverbetering. Voor deze behandelingen maken wij gebruik van het merk Yon-Ka Wellness. Alle producten van dit merk zijn gemaakt op basis van etherische oliën. Yon-Ka wellness is een eerlijk en milieuvriendelijk merk dat niet op dieren wordt getest.

Even een moment voor jezelf, laat je heerlijk verwennen tijdens één van deze ontspannen wellnessbehandelingen in dé natuurlijke schoonheidssalon van Almere Buiten: Salon Soñador. Je huid zal er zichtbaar van opknappen.

Yon-Ka is dé pionier op het gebied van aromatherapie. Alle producten hebben een basis van natuurlijke stoffen uit planten, bloemen, vruchten, wortels, zaden, wieren, algen en geneeskrachtige kruiden. De uitgebalanceerde samenstelling van de producten kalmeren zelfs de meest gevoelige huid. De plantenextracten herstellen samen met de oliën het natuurlijke evenwicht in de huid. Daarnaast heeft het een verstevigende, voedende en verzachtende werking. De fruitextracten verwijderen dode huidcellen, zorgen voor de nodige hydratatie en geven uw huid een mooie, gezonde kleur. Geschikt voor ieder huidtype.

Voordat we beginnen met een natuurlijk schoonheidsbehandeling gaan wij eerst uw huid analyseren. Daarna masseren we uw gezicht met heerlijke essentiële oliën die er voor zorgen dat u zich volledig zult ontspannen. Daarna zullen we bepalen wat u huid op dat moment nodig heeft.

Voor de jongere huid, voor de eerste tekenen van het ouder worden, een ontspannende behandeling of een anti-age behandeling; De Yon-Ka productenlijn kent behandelingen voor ieder huidtype. Een overzicht van deze behandelingen vindt u onder het kopje natuurlijke gezichtsbehandelingen. Wanneer u bijna klaar bent met de gezichtsbehandeling zullen we deze afsluiten met een verrassend eind.

Wacht niet langer, maak een afspraak en ervaar zelf een van onze heerlijke gezichtsbehandelingen in Salon Soñador in Almere Buiten.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Salon Sonador uit de rubriek schoonheidssalon uit Almere is gevestigd aan de Spot Mortonstraat 2 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-5352708.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Salon Sonador zijn o.a. :