Schoonmaakbedrijf Van Berkel Groep B.V. in Almere

Schoonmaakbedrijf Van Berkel Groep B.V.: Allround schoonmaakbedrijf.

Over Schoonmaakbedrijf Van Berkel Groep B.V.

Schoonmaakbedrijf Van Berkel Groep B.V. valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf uit Almere.

Zoekt u een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Van Berkel Groep B.V. aan het juiste adres. Schoonmaakbedrijf Van Berkel Groep B.V. biedt dagelijkse en periodieke schoonmaak van scholen, gebouwen, kantoren en trappenhuizen aan. Samen met u zal het schoonmaak programma zo optimaal en efficiƫnt mogelijk worden opgesteld.

Naast dagelijkse schoonmaak werkzaamheden, kan Schoonmaakbedrijf Van Berkel Groep B.V. tevens specialistische reiniging aanbieden. Hieronder ziet u een overzicht van de aangeboden diensten:

- Tapijtreiniging, gevelreiniging, vloerenreiniging, computerapparatuur, sanitair service en glasbewassing. Uitgebreide informatie over deze diensten kunt u op de website terug vinden.

Als doelstelling heeft Schoonmaakbedrijf Van Berkel Groep B.V. het verrichten van bedrijfs huishoudelijke diensten voor de overheid, bedrijven, evenementen en de gezondheidszorg.

De medewerkers van Schoonmaakbedrijf Van Berkel Groep B.V. nemen regelmatig deel aan diverse trainingen. Daardoor wordt de kennis verrijkt en blijven de medewerkers up-to-date.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Schoonmaakbedrijf Van Berkel Groep B.V.? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonmaakbedrijf Van Berkel Groep B.V. uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Almere is gevestigd aan de Beemsterweg 12A in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-5213204.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Schoonmaakbedrijf Van Berkel Groep B.V. zijn o.a. :