Stermere uitvaartzorg in Almere

Stermere uitvaartzorg: Uitvaartzorg op maat

Over Stermere uitvaartzorg

Stermere uitvaartzorg valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Almere.

De drijvende krachten achter Stermere uitvaartzorg zijn Peter en Sandra van Dijk. Peter en Sandra zijn jaren actief in de uitvaartzorg. Bij Stermere uitvaartzorg staan uw wensen voorop. Samen met Peter en Sandra bespreekt u de mogelijkheden. Om zo tot het gewenste resultaat te komen, ook op financieel gebied.

Stermere uitvaartzorg is altijd bereikbaar en staat altijd voor u klaar voor hulp en advies. Stermere uitvaartzorg verzorgt tevens voor u de aangifte van de overlijdende. Het wassen, kleden en verzorgen wordt gedaan door ervaren uitvaartverzorgers en u heeft de mogelijkheid, indien gewenst, hierbij aanwezig te zijn.

Bij Stermere uitvaartzorg kunt u onder andere terecht voor:

- Rouwstukken

- Kisten

- Rouwaut o's en volgwagens

Op de website van Stermere uitvaartzorg vindt u een overzicht wat u dient te regelen wanneer uw dierbare komt te overlijden. Tevens vindt u hier een overzicht van de prijzen en de contactgegevens.

Ook voor meer informatie over de aangeboden diensten en producten kunt u ook een kijkje nemen op de website van Stermere uitvaartzorg.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Stermere uitvaartzorg uit de rubriek uitvaartverzorging uit Almere is gevestigd aan de John Raedeckerstraat 30 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51414806.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Stermere uitvaartzorg zijn o.a. :