STN Zorg Almere in Almere

STN Zorg Almere gevestigd in Almere. STN Zorg is een vriendelijke en open organisatie en biedt haar cliënten zorg en advies in de thuissituatie. Ons zorgaanbod bestaat uit hulp bij de huishouding, persoonlijke verzorging, (kinder)verpleging en begeleiding.

Over STN Zorg Almere

STN Zorg Almere valt onder de rubriek hulpverlening in Almere.

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ;  ; ;  ;  ; ; ; ; ; ; ; ; ; STN Zorg is een vriendelijke en open organisatie en biedt haar cliënten zorg en advies in de thuissituatie. Ons zorgaanbod bestaat uit hulp bij de huishouding, persoonlijke verzorging, (kinder)verpleging en begeleiding.

Waarom STN Zorg? Een bekend gezicht Onze thuiszorg is vertrouwd en dichtbij. U bepaalt wanneer onze hulp nodig is. Hebben we een afspraak, dan kunt u van ons op aan. STN Zorg heeft geen wachtlijsten en onze medewerkers wonen bij u in de buurt. Wij bieden een compleet pakket aan dienstverlening: hulp bij de huishouding, persoonlijke verzorging, (kinder)verpleging en begeleiding bij dagelijkse activiteiten.

Wat zijn de voordelen van STN Zorg?

Eén aanspreekpunt, steeds dezelfde hulp

STN Zorg beperkt het aantal medewerkers dat bij u komt zoveel mogelijk. U kunt uitgaan van een vast team van medewerkers. Ook krijgt u een vaste medewerker op de vestiging die uw situatie kent. Hier kunt u met uw vragen terecht.

Geen wachtlijsten!

STN Zorg heeft geen wachtlijsten. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur hulp heeft mocht dat nodig zijn. Na een intakegesprek stellen we samen met u een zorgleefplan op en maken wij goede afspraken.

Uw wens staat centraal

U heeft én houdt de regie over alles wat er in huis gebeurt. Daarbij kunt u rekenen op een persoonlijke benadering. Samen maken wij goede afspraken waarin uw persoonlijke situatie en wensen bijzondere aandacht krijgen.

Afspraak is afspraak

Wij vinden het belangrijk om goede afspraken met u te maken en om die afspraken ook na te komen. Bij ons geldt: afspraak is afspraak!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

STN Zorg Almere uit de rubriek hulpverlening uit Almere is gevestigd aan de Edvard Muchweg 33 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-5482544.

Diensten en producten voor hulpverlening

Trefwoorden die horen bij STN Zorg Almere zijn o.a. :