Stroom Praktijk voor Acupunctuur in Almere

Stroom Praktijk voor Acupunctuur: Behandeling acupuncturist.

Over Stroom Praktijk voor Acupunctuur

Stroom Praktijk voor Acupunctuur valt onder de rubriek geneeskunde in Almere.

De drijvende kracht achter Stroom Praktijk voor Acupunctuur is Irene Werdler. Irene is 10 jaar werkzaam geweest als meubelmaker en ontwerper tot er iets nieuws op haar pad kwam. Door haar werk kreeg Irene helaas last van fysieke klachten en daardoor kwam ze bij een acupuncturist terecht. Hier ging een wereld voor haar open.

Irene is zich toen gaan verdiepen in de Chinese geneeskunde. Zij is toen een basisopleiding bij QingBai gaan volgen en dit leidde tot een volledige HBO opleiding Acupunctuur. Inmiddels is Irene een gediplomeerd acupuncturist met een diploma Westerse Medische Basiskennis.

Wanneer u bij Stroom Praktijk voor Acupunctuur voor een behandeling komt, dan zal er eerst een vraaggesprek zijn waarin uw klachten worden besproken. Uw pols zal gevoeld worden en uw tong bekeken. Aan de hand hiervan zal Irene een behandelplan opstellen, waarin acupunctuur, massages, moxa en cupping ingezet kunnen worden.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Stroom Praktijk voor Acupunctuur? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Stroom Praktijk voor Acupunctuur uit de rubriek geneeskunde uit Almere is gevestigd aan de Ubuntulaan 47 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49130128.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Stroom Praktijk voor Acupunctuur zijn o.a. :