Sylvia Merens | Regressie- en Reïncarnatietherapie in Amsterdam

Sylvia Merens | Regressie- en Reïncarnatietherapie:

Over Sylvia Merens | Regressie- en Reïncarnatietherapie

Sylvia Merens | Regressie- en Reïncarnatietherapie valt onder de rubriek coaching in Almere.

Met regressietherapie kun je onverwerkte ervaringen uit het verleden verwerken en zo je klacht oplossen of verminderen. Je kunt een afspraak maken voor een gratis kennismaking (half uur) of een intake (betaald, 2 uur). Deze afspraak kun je maken in de online agenda op de website. Je kunt ook bellen of een mailtje sturen.

Sylvia Merens begon haar praktijk in 2005 met coaching en healing. Inmiddels focust Sylvia vooral op regressie- en reïncarnatietherapie. Maar je kunt natuurlijk nog steeds ook voor coaching trajecten en healings bij haar terecht.

Klachten/problemen waarmee je terecht kunt zijn onder meer: Stress, burn-out, PTSS, rouw, depressie, relatie problemen, misbruik, gedragsproblemen, opgelopen trauma's, gewichtsproblemen, onverklaarbare pijnen, slaapproblemen, auto-immuunziekten, exceem, het verwerken van een ziekte en meer.

Kijk op de website voor de mogelijkheden en meer informatie. Heb je een vraag aan Sylvia Merens? Schroom dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sylvia Merens | Regressie- en Reïncarnatietherapie uit de rubriek coaching uit Almere is gevestigd aan de Vondelkerkstraat 24 (1 hoog) in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24786168.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Sylvia Merens | Regressie- en Reïncarnatietherapie zijn o.a. :