Taarten van Suus in Almere

Taarten van Suus: Heerlijke taarten op maat gemaakt!

Over Taarten van Suus

Taarten van Suus valt onder de rubriek delicatessen in Almere.

U kunt bij Taarten van Suus terecht voor verse en lekkere originele, exclusieve of simpele taarten. Wilt u een bruidstaart, kindertaart of verjaardagstaart op maat laten maken? Dat is geen probleem bij Taarten van Suus. Alle taarten worden met de hand gemaakt en gedecoreerd, daardoor zijn alle taarten stuk voor stuk uniek!

Taarten van Suus is de taartenwinkel van Almere!

U kunt de taarten gemakkelijk en snel bestellen bij Taarten van Suus. U kunt kiezen uit vele soorten taarten en taartvullingen. Ook kunt u kiezen voor gebak, cupcakes, hartige taarten, high tea en diverse specialiteiten.

Naast het laten maken van een taart, kunt u bij Taarten van Suus ook terecht voor leuke kinderfeestjes en workshops/cursussen. Daarnaast kunt u bij Taarten van Suus een ruimte huren waar u bijvoorbeeld uw eigen workshop wilt houden. De mogelijkheden kunt u opvragen.

In de webshop van Taarten van Suus kunt u de producten bestellen, ook kunt u een kijkje in de taartenwinkel komen nemen!

Neemt u contact op met Taarten van Suus wanneer u een vraag heeft. Foto's en voorbeelden bekijken? Bekijkt u dan de website http://www.taartenvansuus.nl eens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Taarten van Suus uit de rubriek delicatessen uit Almere is gevestigd aan de Markerkant 1201-16 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 036-5300075.

Diensten en producten voor delicatessen

Trefwoorden die horen bij Taarten van Suus zijn o.a. :