The Weddingsingers in Almere

The Weddingsingers - een unieke huwelijksceremonie

Over The Weddingsingers

The Weddingsingers valt onder de rubriek evenementen bureau uit Almere.

De huwelijksvoltrekking is het hart van je trouwdag. Janine en Lisette, de twee zussen die samen The Weddingsingers vormen, maken dit moment nog persoonlijker door jullie favoriete songs te zingen. Bijvoorbeeld bij binnenkomst van de bruid, tijdens het tekenen van de trouwakte, bij het verlaten van de trouwzaal of kerk. Ook is het mogelijk om het aansnijden van de taart en de borrel muzikaal op te luisteren. Wij zijn werkzaam in heel Nederland! We zingen lichte muziek: easy listening, Italo-pop, Nederlandstalige pop, Franse chansons, Engelse Lovesongs, of uptempo pop.

We nodigen je dan ook graag uit voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek om een repertoirekeuze te maken en deze in te passen in de ceremonie. Wij beschikken over veel ervaring op het gebied van muziek tijdens de ceremonie en kunnen jullie goed adviseren. Ga samen lekker muziek luisteren en maak een playlist aan met mogelijke nummers. Zorg er vooral voor dat jullie muziek vinden die jullie leuk vinden en wat bij jullie past.

Wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

The Weddingsingers uit de rubriek evenementen bureau uit Almere is gevestigd aan de Jozef Israëlslaan 179 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54234965.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij The Weddingsingers zijn o.a. :