The Weddingsingers in Almere

The Weddingsingers uit Almere heeft geen profiel.

Wat doet The Weddingsingers in Almere

The Weddingsingers is een evenementen bureau uit Almere. Men is gevestigd aan de Jozef Israëlslaan 179. Het telefoonnummer van The Weddingsingers in Almere is 06-54234965.

Is The Weddingsingers in Almere uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Almereonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

The Weddingsingers in Almere valt onder de rubriek evenementen bureau. Een evenementen bureau uit Almere levert onder andere :

De huwelijksvoltrekking is het hart van je trouwdag. Janine en Lisette, de twee zussen die samen The Weddingsingers vormen, maken dit moment nog persoonlijker door jullie favoriete songs te zingen. Bijvoorbeeld bij binnenkomst van de bruid, tijdens het tekenen van de trouwakte, bij het verlaten van de trouwzaal of kerk. Ook is het mogelijk om het aansnijden van de taart en de borrel muzikaal op te luisteren. Wij zijn werkzaam in heel Nederland! We zingen lichte muziek: easy listening, Italo-pop, Nederlandstalige pop, Franse chansons, Engelse Lovesongs, of uptempo pop. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review